Despre noi

SWISS TRADE Romania este o societate cu capital integral privat, cu o experienta cumulata de peste 10 ani in domeniul demolarilor de constructii civile si industriale (firma de demolari cu exploziv sau demolari mecanice). Compania a pornit la drum in anul 2000, fiind una dintre primele firme de demolari din Romania si a incercat in tot acest timp satisfacerea deplina a cerintelor clientilor, avand in vedere asigurarea celui mai bun raport calitate – pret, precum si continua adaptare la cele mai noi tehnologii in domeniu.

Societatea are sediul in Hunedoara, B-dul 1848 nr. 5, judetul Hunedoara, fiind reprezentata legal prin dl. Ing.Ion Rudeanu – in calitate de director general.

In prezent, societatea are un numar de 85 angajati permanenti.

În decursul anilor, compania Swiss Trade si-a creat o retea functionala de puncte de lucru, cu ajutorul carora poate participa regulat si cu succes la cele mai importante proiecte pe teritoriulRomaniei. In prezent, Swiss Trade are 4 puncte de lucru deschise in Hunedoara, Branisca , Galati si Fieni.

Societatea si-a dezvoltat in permanenta gama de servicii, ceea ce s-a reflectat intr-o evolutie ascendenta a cifrei de afaceri, care in decursulanilor a cunoscut cresteri semnificative.

Evolutie Swiss Trade

Valoare si apreciere nationala

Recent, Swiss Trade a primit recunoasterea Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania pentru productivitate, profit brut, cifra de afaceri si performanta globala la categoria intreprinderi mijlocii.
Astfel, din cele 574.220 societati comerciale care au depus bilantul contabil pentru anul 2012, Swiss Trade se situeaza pe urmatoarele pozitii:

  • Locul 10 in Clasamentul national pe domenii de activitate dupa productivitate la categoria intreprinderi mijlocii.
  • Locul 7 in Clasamentul national pe domenii de activitate dupa profit brut la categoria intreprinderi mijlocii.
  • Locul 10 in Clasamentul national pe domenii de activitate dupa cifra de afaceri la categoria intreprinderi mijlocii.
  • Locul 9 in Clasamentul national pe domenii de activitate dupa performanta globala la categoria intreprinderi mijlocii.